Hvordan bliver man godkendt?

Sådan bliver du godkendt til et forbrugslån

Det er ikke alle, der kan få lov til at optage et forbrugslån på nettet, hvilket der kan være en række årsager til. Hvis du f.eks. er registreret hos RKI, kan vi IKKE anbefale dig, at du forsøger at optage et lån på nettet, og du ville i de fleste tilfælde også blive afvist af låneudbyderen.

Har du derimod en sund økonomi og føler, at du kan håndtere et forbrugslån, kan vi anbefale følgende metoder til at gøre det nemmere og billigere for dig at optage et forbrugslån på nettet.

Ansøg med din samlever
Mange låneudbydere er langt mere tilbøjelige til at tilbyde dig et forbrugslån, hvis du ansøgere sammen med din mand/kone/samlever. Dette viser nemlig, at I er to om at dele økonomien, og bankerne ser i de fleste tilfælde langt mere positivt på at give dig et forbrugslån, hvis du ikke er alene om at optage det.

Ansøg flere steder
Der kan være flere fordele ved at ansøge mere end ét sted. Den klart største fordel er, at du kan sammenligne renter, gebyrer mv. på de forskellige lån. Alle låneudbydere giver forskellige renter og gebyrer afhængig af din kreditværdighed, og der kan derfor være enormt mange penge at spare, hvis du vælger at ansøge flere steder.

En anden fordel ved at ansøge om forbrugslån flere steder er, at bankerne kan have forskellig syn på, hvem der gider låne penge til. Så hvis du bliver afvist hos en låneudbyder, kan det sagtens være, at en anden bank syntes, at du kan være interessant at have som kunde.

Så ansøg om forbrugslån flere steder for at øge din chance for at optage et forbrugslån.

Se en samlet oversigt over bedste og billigste forbrugslån 2018.