Hvordan ansøger man?

Ansøg til et forbrugslån – Det tager kun 5 minutter.

Fordelen ved at optage et forbrugslån på internettet er, at det kan gøres hjemmefra og det tager ikke mange minutter før du har fået at vide, om du kan blive godkendt til forbrugetlånet.

Vi har lavet en simpel guide til, hvordan man kan søge efter forbrugslån på internettet.

 1. 1. Find de bedste og billigste lån på Forbrugslån.com
  Renter, gebyrer, etableringsomkostninger mv. varierer utrolig meget fra forbrugslån til forbrugslån. Derfor kan det altid betale sig at sammenligne forbrugslånene, inden du beslutter dig for, hvilket et du skal vælge.
 2. 2. Ansøg hos låneudbyderen
  Så snart du har fundet dit ønskede lån, skal du blot klikke dig ind til låneudbyderen gennem Forbrugslån.com, og udfylde de informationer du bliver bedt om. Dette er typisk dine personlige informationer som navn, bopæl, civilstatus, indtjening, bankoplysninger mv.
  OBS. Det kan her anbefales at ansøge flere steder, da dette giver dig mulighed for at sammenligne tilbud mellem flere låneudbydere på dit forbrugslån.
 3. 3. Afvent svar fra låneudbyderen
  Så snart du har indsendt din ansøgning går der højest op til et par minutter, hvor låneudbyderen skal tjekke om du har mulighed for at få et forbrugslån.
 4. 4. Tillykke, du er godkendt til et forbrugslån hos os
  Hvis du bliver godkendt til et forbrugslån, modtager du en mail med instrukser om, hvad du skal gøre for at acceptere lånet.
 5. 5. Når du har accepteret lånet
  Vælger du at accepterer lånet vil du låneudbyderen helt automatisk overfører pengene til din konto, og du vil (i nogle tilfælde) have pengene på din konto samme dag som du har ansøgt.